Nieuws 2020

De beste sauna van Batibouw ?   Sorry, u zult ons niet terugvinden op Batibouw 2020 !! Eigenlijk is het een te duur evenement waarvan de deelnameprijs sowieso op de één of andere manier wordt doorgerekend in de prijs van uw sauna. Zelf een sauna bezitten is voor de meeste mensen een droom, een sauna in je eigen huis die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Op Batibouw bieden tal van saunaverkopers speciale kortingen voor de beurs, maar aan het einde van de rit blijft het toch een dure sauna van tussen de 4000€ tot 25000€ of zelfs meer. Bij SaunaMania hoeft dit alles geen droom te blijven, want zelf een houten sauna bouwen kan heel goedkoop zijn … 30 tot 40% besparen.

Waaruit bestaat een sauna - uit kepers, isolatie, planchetten, banken, een deur, een lampje en een oven (kachel) ) - dat kan toch niet duur zijn !!! Waaruit bestaat een infrarood cabine – uit kepers, planken, een bank, een deur, een lampje en infrarood elementen - dat kan ook niet duur zijn !!! Waar zit het prijsverschil dan? In het handwerk en het aantal tussenpersonen die elk een winstmarge hebben.

Dat missen we nog op Batibouw, iemand die losse materialen verkoopt voor sauna (een sauna voor doe-het-zelvers). Naar onze mening is de beste sauna, de sauna die je wil zelf wilt en kunt maken volledig op eigen maat en naar eigen goesting (je moet wel een beetje handig zijn of een doe-het-zelver in familie of kennissenkring hebben. Neem even een kijkje via deze link: http://www.saunamania.be/nl/zelfbouw-realisaties. Hier vind je realisaties van klanten die hun sauna volledig zelf hebben gemaakt. Het is indrukwekkend te zien wat een mooie projecten er gerealiseerd worden door doe-het-zelvers die dit nog nooit gedaan hebben. Men hoeft echt geen schrijnwerker te zijn !!

En dit alles voor hoeveel … voor bijna de helft van de prijs. De doe-het-zelf sauna is zeer interessant, en wordt nog interessanter in deze tijden van crisis. Minder kosten en minder BTW

Indien u nog naar Batibouw gaat voor een sauna of infrarood cabine, standaard of maatwerk, vraag of bekijk dan goed de houtsoort, de dikte, het merk van de kachel … en kom ook even bij SaunaMania langs om te vergelijken. Of kom eerst bij ons langs en bespaar uzelf de uitstap naar Batibouw.

In onze showroom te Olen hebben wij een uitgebreide keuze aan sauna hout, alle soorten infrarood stralers, sauna deuren, sauna accessoires, ovens …

SaunaMania helpt u bij het waarmaken van uw droomsauna.

Tot ziens

 

Nederlands
Tags: 

realisatie: Wide Open Windows